Hoe hou ik geld over?

Hoe hou ik geld over?

Geld overhouden met voordelige en duurzame energie

Hoe hou ik geld over?

Dit was de eerste vraag die wij onszelf afvroegen. Maandelijks zorgen de vaste lasten ervoor dat ons hard verdiende geld weer als sneeuw voor de zon van onze rekening verdwijnt. Bij mezelf denk ik dan ‘Jeetje, heb ik daar weer zo hard voor gewerkt?’.

Dit ging eigenlijk een paar maanden door totdat ik het zat was en besloot eens verder te gaan zoeken. Dit moet toch anders kunnen?!

Geld besparen

Al snel kwam ik erachter dat er op energie-gebied veel geld te behalen (en dus ook te besparen) valt. Ik ben van energieleverancier gewisseld en bespaarde al bijna 10 euro(!) per maand. Maar ik stopte niet! “Ik wil geld, ik wil rijk worden, ik wil andere dingen doen met mijn geld”, bedacht ik bij mezelf. Ik ging verder zoeken en kwam erachter hoe de energie wereld nu echt in elkaar steekt. Hoe deze energie wereld in elkaar zit lees je in dit artikel.

Transparant

Al snel kwam ik er achter dat hoge provisies, en hogere regiotoeslagen dan normaal ervoor zorgde dat ik meer betaalde dan nodig is. Dit was het moment dat het tijd was voor iets nieuws, tijd voor transparantie en duurzame energie. (klik hier voor het artikel over transparantie en duurzaamheid). Vanuit die gedachtegang is Hollands Energiecollectief ontstaan.

Een samenwerking met NL Energiecollectief. Op een collectieve wijze wordt de laagste prijs verkregen en streven wij naar transparantie!

Graag vertel ik je nog veel meer in dit artikel over collectieve energie.

Hopelijk kunnen wij hiermee een groot deel van Nederland laten inzien dat we minder geld kwijt kunnen zijn aan onze energie rekening dan gedacht. Want ik weet zeker, als jij nog niet bij NLEC aangesloten bent, dan betaal jij nog te veel!

Geloof je me niet? Stuur via dit formulier (even naar beneden scrollen) je polisblad en gegevens door en wij sturen je een vrijblijvende (dus gratis) vergelijking.

Wat vind jij ervan dat miljoenen Nederlanders te veel aan energie betalen terwijl zij dat niet eens weten? Laat het weten in een reactie hieronder. 

 

 

Geef een antwoord