Transparantie en Duurzaamheid

Transparantie en Duurzaamheid

Transparant en Duurzaam

Hollands Energiecollectief streeft naar Transparantie voor de klant en Duurzaamheid voor de wereld.

Waarom duurzaamheid belangrijk is

Duurzame energieopwekking zorgt ervoor dat onze aardbol langer mee gaat dan wanneer wij (als in bewoner van de aarde) alleen gebruik maken van fossiele brandstoffen. De fossiele brandstoffen zullen op den duur opraken en de CO2 in de ozonlaag zal toenemen. Op den duur zal dit leiden tot verstikking.

Een toekomst

Omdat wij dit tegen willen gaan en onze kleinkinderen een toekomst willen bieden is het van groot belang dat zo veel mogelijk mensen overstappen op Duurzame energie. Energieopwekking uit alleen duurzame bronnen zoals windmolen en zonnepanelen maar ook energie uit waterbronnen.

Transparantie

Daarnaast vinden wij transparantie ook zeer belangrijk. Sinds de opkomst van Big-Data en de 24/7 toegankelijkheid van internet is alles te vinden online. Als je een vraag hebt Google je het even en vindt je een antwoord. Dan kan het toch niet kunnen dat de grote energiemaatschappijen zo gesloten blijven? Weet jij eigenlijk wel waar je elke maand voor betaald? Precies, dat weet je niet! In dit artikel vergelijken wij de energiekosten tussen de NUON en NLEC.

Wij streven naar transparantie omdat je dat verdient. Bij Hollands Energiecollectief betaald u een laag tarief voor de levering van elektriciteit en gas, en slechts een klein tarief voor de dienstverlening. Wij moeten tenslotte ook ons brood verdienen, net zoals jij en ik.

Wat vind jij?
Vind jij een duurzame toekomst belangrijk? Laat het weten in een reactie.

 

Geef een antwoord